Μικρή η διαφορά για τον Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει με τη Λέστερ, για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει με τη Λέστερ, για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, πλέον οι “κόκκινοι διάβολοι” προσφέρουν 72 εκατομμύρια λίρες, για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού, ενώ στη συμφωνία θα προβλέπονται και μπόνους, τα οποία θα ανέρχονται στα οκτώ εκατομμύρια λίρες.

Με αυτό τον τρόπο, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ καλύπτουν τα 80 εκατομμύρια λίρες, που αξιώνουν οι “αλεπούδες” για την παραχώρηση του παίκτη. Η Λέστερ από την πλευρά της, αν και συμφωνεί να συμπεριληφθούν στη συμφωνία μπόνους, ώστε να καλυφθούν οι αρχικές της απαιτήσεις, πλέον αξιώνει το αρχικό ποσό να είναι 75 εκατομμύρια λίγες και τα υπόλοιπα πέντε εκατομμύρια να έχουν τη μορφή μπόνους. Ο αγγλικός Τύπος θεωρεί πως θα βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” ανάμεσα στις δυο διοικήσεις και πως ο Μαγκουάιρ θα συνεχίσει την καριέρα του στο “Ολντ Τράφορντ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.