Το τελευταίο κεφάλαιο του Monster Hunter: World θα είναι το πιο δύσκολο

Ένας δυνατός επίλογος έρχεται.Η Capcom αποφάσισε να κάνει το Iceborne, τον επίλογο του Monster...

Ένας δυνατός επίλογος έρχεται.

Η Capcom αποφάσισε να κάνει το Iceborne, τον επίλογο του Monster Hunter: World, πιο δύσκολο από ποτέ, χάρη στο feedback που έλαβε από αρκετούς παίκτες.

Μιλώντας στο Game Informer, ο executive και art director, Koname Fujioka είπε: “Λάβαμε σοβαρά υπόψη το feedback που πήραμε από τους παίκτες, οι οποίοι ζητούσαν μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας και αποφασίσαμε να τους το δώσουμε.”

Πριν ξεκινήσετε με το story του Iceborne, θα πρέπει πρώτα να έχετε τελειώσει το βασικό story του Monster Hunter: World. Για όσους δεν το έχουν καταφέρει ακόμα, η Capcom έχει προσθέσει μερικά χαρακτηριστικά τα οποία θα τους βοηθήσουν να το πετύχουν πιο γρήγορα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το streamlined tracking system, το οποίο θα σας βοηθήσει να βρίσκετε τέρατα λίγο πιο γρήγορα.

Για όσους πάλι έχουν τελειώσει εδώ και καιρό το βασικό story, το Iceborne θα είναι πιο εύκολο, μιας και θα έχουν στη διάθεση τους καλύτερα armour sets. “Πιστεύω ότι όσοι μόλις τελειώσουν το story του παιχνιδιού μπουν κατευθείαν στο Iceborne θα δυσκολευτούν λίγο παραπάνω.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Fujioka.

Παρά το γεγονός πάντως ότι το Iceborne θα είναι πιο δύσκολο για όσους έχουν λιγότερη εμπειρία, η Capcom έχει φροντίσει ώστε όλοι να το απολαύσουν. “Έχουμε προσέξει πάρα πολύ ώστε να βεβαιωθούμε όσοι μπουν κατευθείαν στο Iceborne, αφού τελειώσουν το βασικό story, θα καταφέρουν να απολαύσουν εξίσου το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού.”

Το Monster Hunter: World Iceborne καταφτάνει αυτόν τον Σεπτέμβριο.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.