Ο Φερέιρα μαθαίνει τα… κατατόπια

"Πρώτη" για τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ σήμερα (15/7) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και επιστροφή στη δουλειά για τους "ασπρόμαυρους"

Οι “ασπρόμαυροι” είναι από σήμερα (15/7) και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ξεκουράστηκαν και πήραν ανάσες, όμως, εδώ και λίγη ώρα επέστρεψαν στα καθήκοντά τους. Μαζί, βεβαίως, και ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος ήρθε από την Πορτογαλία στη Θεσσαλονίκη.
Η ιδιαιτερότητα για το νέο τεχνικό του “Δικέφαλου” είναι ότι σήμερα κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη Νέα Μεσημβρία. Ουσιαστικά, μαθαίνει τα… κατατόπια εκεί, όπου θα εργάζεται με τους παίκτες του το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, μίλησε στους παίκτες, βάζοντάς τους στο κλίμα σχετικά με το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν ξεκινήσει η προπόνηση των “ασπρόμαυρων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.