Η Αϊντχόφεν τιμώρησε (3-0) τον Αρη (videos)

Οι Κίτρινοι μπορεί να διόρθωσαν κάποια πράγματα έδειξαν όμως ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά απέναντι στην PSV που εκμεταλλεύτηκε την κάθε ευκαιρία που της δόθηκε-Δοκάρι ο Αρης με τον Τόνσο στο 37’ στο 0-0-Δείτε τα γκολ του φιλικού

Ο Αρης έκλεισε με ήττα τα φιλικά του στην Ολλανδία. Μετά τη Φορτούνα Σιτάρντ και τη Γάνδη έχασε και στο ματς με την Αϊντχόφεν, στο εξ ορισμού πάντως πιο δύσκολο τεστ.

Οι Κίτρινοι διόρθωσαν κάποια πράγματα αλλά χρειάζονται ακόμη δουλειά. 

Ο Αρης είχε τη συμπαράσταση των φίλων του που βρέθηκαν σε ένα ακόμη φιλικό.

Ο Αρης έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Τόνσο (37’), δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η PSV με ένα γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου (αυτογκόλ ο Ρόουζ στο 40’) πήρε προβάδισμα. Το 2-0 ο Μάλεν στο 47’ και το 3-0, ο Πιροέ στο 85’.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αρη στην Ολλανδία. Η αποστολή επιστρέφει αύριο (Σάββατο, 12/7) στη Θεσσαλονίκη. 


Τα πλάνα του Παντελίδη 

Ο σχηματισμός του Αρη ήταν το 4-2-3-1. Στη θέση του Λάρσον (από τα αριστερά) ήταν ο Ντιγκινί. Θυμίζουμε ότι ο Λάρσον και ο Κουέστα έχουν αποχωρήσει από την Ολλανδία, λόγω ενοχλήσεων, και βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. 

Στην εστία για τον Αρη ήταν ο Εμαν. Δεξιά στην άμυνα ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Κόρχουτ, στο κέντρο των μετόπισθεν ο Ρόουζ με τον Βέλεθ. Ο Μπάσα με τον Ματίγια, δίδυμο αμυντικών χαφ και επιτελικός μέσος ήταν ο Τόνσο. Δεξιά ήταν ο Φετφατζίδης, αριστερά ο Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε. 


Καλό πρώτο μέρος

Ο Αρης έκανε καλό μπάσιμο στο παιχνίδι και κράτησε ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι γραμμές είχαν συνοχή και καλές αποστάσεις αλλά δεν μπορούσε να εκματελλευτεί τις προϋποθέσεις. Ο Ιντέγε δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά όπως και ο Ντουάρτε που ήρθε από τον πάγκο. 
Ο Αρης είχε τη στιγμή του στο 37′, ο Τόνσο όμως έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. 


Γκολ στο τέλος και στην αρχή 

Το 0-0 παρέμεινε στο δοκάρι και λίγο μετά η PSV κόντρα στη ροή του αγώνα έκανε το 1-0, με αυτογκόλ του Ρόουζ στο 40. Οι Κίτρινοι διαμαρτύρονται για τη φάση του γκολ για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά και για φάουλ πάνω στον Εμαν, τον Αυστριακό τερματοφύλακα.

Δείτε τη φάση του 1-0 από το twitter της PSV

Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Η Αϊντχόφεν μπήκε με γκολ στο β’ μέρος. Εκανε στο 47′ το 2-0 με σκόρερ τον Μάλεν που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση στην έξοδο του Εμαν. Δείτε το 2-0. 


Από το 60′ και μετά ο Αρης άρχισε να δείχνει κούραση. Δεν μπορούσε να αντιδράσει και να απειλήσει με κάποιο γκολ κι ενώ οι αλλαγές (για παράδειγμα η PSV στο 63′ άλλαξε όλη την εντεκάδα) δεν άφησαν ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Παντελίδης από το 56′ (με είσοδο Ντουάρτε άρχισε τις αλλαγές) δοκιμάζοντας παίκτες. 
Το 3-0 το έκανε ο Πιροέ από λάθος διώξιμο του Ματίγια. Δείτε το 3-0.

Οι συνθέσεις:
Η Αϊντχόφεν άρχισε το παιχνίδι με την εξής εντεκάδα: Zoet, Theunissen, Viergever, Luckassen, Dumfries, Hendrix, Rosario, Lammers, Bruma, Malen, Bergwijn.
Αρης: Εμαν, Κωνσταντινίδης (86’ Μπαγκαλιάνης), Κόρχουτ (86’ Τσαγκαλίδης), Ρόουζ (72’ Σόουζα), Βέλεθ (72’ Δεληζήσης), Μπάσα, Ματίγια (86’ Μπακούτσης), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (56’ Ντουάρτε), Τόνσο (70’ Μαρτίνες), Ιντέγε (70’ Γιουνές).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Άρη από το novasports.gr.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.