Πέλκας: «Το δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή και να φτάσεις πιο ψηλά» (vid)

Όλα όσα δήλωσε ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ από το Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο … προσκεκλημένος στη σημερινή συνέντευξη του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK TV, που μεταδόθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο διεθνής μέσος του «Δικεφάλου» μίλησε για όλους και για όλα. Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε …
Για τις ατομικές προπονήσεις στις διακοπές του:
«Έκατσα περίπου οκτώ ημέρες, μετά αποφάσισα να κάνω κάποιες προπονήσεις μόνος μου, γιατί η δουλειά σου αποφέρει στο μέλλον πράγματα, για αυτό δούλεψα μόνος μου».
Για τον Αμπέλ Φερέιρα:
«Είναι φυσιολογικό να δίνει έμφαση στην τακτική, γιατί πρέπει να περάσει την φιλοσοφία του, αυτά που ζητάει δεν είναι δύσκολα, βέβαια τα απλά καμία φορά είναι τα δύσκολα».
Για τους πανηγυρισμούς στις προπονήσεις:
«Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ, ένα γκρουπ νικητών, προσπαθούμε να βάλουμε και τους νέους σε αυτό το γκρουπ, για να καταλάβουν γρήγορα που ήρθε. Μας αρέσει να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει η καλύτερη ομάδα, φέτος έχουμε στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Υπάρχει πίεση αλλά έτσι πρέπει να νιώθουμε όλοι για να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό.
Για τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Έχουμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ εξωαγωνιστικά, θα πρέπει να εμπεδωθεί στους νέους ποδοσφαιριστές το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ».
Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ:
«Τώρα είναι το δύσκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή και να φτάσεις πιο ψηλά. Μας έχει περάσει η νοοτροπία του νικητή, πρέπει να συνεχίσουμε με το μαχαίρι στα δόντια, μας έχει περάσει αυτή η νοοτροπία και πρέπει να συνεχίσουμε σαν να μην έχουμε καταφέρει τίποτα, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν».
Για τα play off στο πρωτάθλημα:
«Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές ομάδες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό και αναγκαστικά έπρεπε να είναι λιγότερες οι ομάδες στο πρωτάθλημα, δεν μας αρέσει να μην βγαίνουμε πρωταθλητές στην κανονική διάρκεια, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ:
«Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι να προσαρμοστούμε περισσότερο σε ότι μας ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω για να φτάσει η ομάδα στους ομίλους του Champions League».
Για αυτά που τους ζητάει ο Φερέιρα στις προπονήσεις:
«Πρέπει να εμπεδώσουμε πιο γρήγορα αυτό που μας ζητάει. Μας αρέσει ο τρόπος που θέλει να παίξει ο κύριος Φερέιρα, οπότε πρέπει όλοι μας μεταξύ μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δώσουμε τα πάντα για να βγουν πιο γρήγορα αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».
Για τον αντίπαλο που θα ήθελε στα προκριματικά:
«Δεν θέλω να επιλέξω κάποια ομάδα, αυτός που δεν θα ήθελα θα ήταν ο Άγιαξ, γιατί είδαμε τι κάνανε πέρσι, όχι ότι θα φοβηθούμε κάποιον, αλλά σίγουρα ο Άγιαξ είναι η πιο δυνατή ομάδα. Έχω ένα φίλινγκ ότι θα παίξουμε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εφόσον περάσει».
Για τους δικούς του στόχους:
«Έκλεισε καλά η χρονιά και προσωπικά θέλω να κάνω μια καλύτερη χρονιά από πέρσι και να βοηθήσω την ομάδα να μπει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο«.
Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Αυτό που βλέπω είναι η πολύ διάθεση για δουλειά, είναι κοντά μας ο νέος προπονητής, είναι πολύ νωρίς και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να είμαστε οικογένεια όπως είμαστε και τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.