Τα ρόστερ Ελλάδας-Πορτογαλίας

Ολοκληρώθηκαν τα ρόστερ των δύο ομάδων για την αναβίωση του τελικού του EURO 2004 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης πλήρη και την φιναλίστ με κάποιες ελλείψεις.

Η Ελλάδα  θα έχει στο γήπεδο και του 23 ποδοσφαιριστές που ήταν το 2004 στα γηπεδα της Πορτογαλίας με τους φιναλίστ να έχουην πολλούς από το ρόστερ εκείνης της διοργάνωσης, αλλά και κάποιες τρανταχτές απουσίες όπως αυτή του εν ενεργεία Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Λουίς Φίγκο που δεν κατάφερε να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα.

Θα είναι όμως οι επτά εκ των έντεκα βασικών, δηλαδή οι Ρικάρντο Καρβάλιο, Ζόρζε Αντράντε, Μιγκέλ, Νούνο Βαλέντε, Μανίς, Ντέκο, Παουλέτα.

Ελλάδα
Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Πορτογαλία: Βίτορ Μπαΐα, Ζόρζε Αντράντε, Φερνάντο Μέιρα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μποσίνγκουα, Μιγκέλ, Νούνο Βαλέντε, Μάρκο Φερέιρα, Φρεσό, Πετίτ, Πέδρο Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Πάουλο Σάντος, Ρικάρντο Ρόσα, Ρομέου, Χέλντερ Πόστιγκα, Παουλέτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.