Περιμένει τον Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να περιμένει ενημέρωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό και για το γηπεδικό ζήτημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να περιμένει ενημέρωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό και για το γηπεδικό ζήτημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ είναι θετικός στο ενδεχόμενο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αλαφούζος περιμένει να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά Γιαννακόπουλου μετά τις εκλογές και όταν ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ θα έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη νέα κυβέρνηση για το θέμα του Βοτανικού.

Τότε θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την προσοχή να στρέφεται κυρίως στο θέμα των χρεών και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την αποχώρηση του Αλαφούζου από τη διοίκηση της ομάδας. Μέχρι τότε, η πλευρά Αλαφούζου είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το πλάνο της για σφιχτή οικονομική πολιτική στο “τριφύλλι”, προκειμένου να μειωθούν τα χρέη και να είναι βιώσιμη η ομάδα τα επόμενα χρόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.