Ανεβαίνει στην “ερυθρόλευκη” λίστα ο Σλιμανί

Ο Ισλάμ Σλιμανί φέρεται να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ημέρες στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού και πλέον αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Ισλάμ Σλιμανί φέρεται να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ημέρες στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού και πλέον αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλγερινός επιθετικός αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέποντας πως δεν προχωρούν οι υποθέσεις των Φερνάντο Γιορέντε και Γκουίντο Καρίγιο, φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του από τη Φενέρμπαχτσε. 

Ο 31χρονος επιθετικός της τουρκικής ομάδας εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς δε φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσία της ομάδας του, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Σλιμανί είχε πέρυσι ένα γκολ σε 15 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα και τρία γκολ σε επτά συμμετοχές στο Europa League. Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί στις Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Λέστερ και Νιούκαστλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.